Zaži nezabudnuteľné študentské časy - návod ako na to!

IKona hodín

8 min čítania

Ikona kalendáru

04.06.2018

Obrázok autora článku

Tím Proplusco

Život študenta je občas komplikovaný. Neraz si musíš dvakrát premyslieť, čo si kúpiš a či to nerozhodí tvoj skromný rozpočet. Aj napriek všetkému sa dajú nájsť spôsoby, ako si užiť študentský život najviac ako sa dá. Chceš vedieť ako? Práve teraz sa to dozvieš!

Brigáda v Propluscu - tou nepohrdneš

Ak sa rozhodneš brigádovať u nás, vyhral si! Našim najväčším plusom je to, že peniaze dostaneš už po týždni od vykonanej brigády. Nemusíš čakať celý mesiac, kým dostaneš peniaze. To znamená, že ak súrne potrebuješ nejaké drobné, tak sa obráť na nás. Garantujeme ti, že leto s Propluscom bude o niečo zábavnejšie.

Neváhaj a chop sa šance! Niekto iný môže byt rýchlejší a ty stratíš takúto skvelú príležitosť.




Leto je jedna veľká party

Chceš si popri brigáde užívať? Určite si odpovedal kladne. K tomu, aby si si užíval potrebuješ peniaze, pravda? A k rýchlym peniazom prídeš práve u nás. Vďaka nám nezmeškáš ani jednu letnú akciu, diskotéku alebo súkromnú party s priateľmi.

Nebaví ťa neustále pýtať si peniaze od rodičov? Budeš sa zabávať a nikto ti nebude vyčítať, že si si vyhodil z kopýtka za niekoho peniaze. No povedz, nie je to skvelá predstava?



Sezóna letných festivalov sa blíži

Aké by to bolo leto bez festivalov, však? Priatelia, tvoja obľúbená hudba a zábava až do rána. Presne o tom je dokonalé festivalové leto. A my ti tento sen splníme! Nezaspi na vavrínoch a konaj!



Precestuj svet vďaka Erasmu

Ak sa v tebe skrýva svetobežník a máš chuť spoznávať svet, tak ti určite odporúčame, aby si sa zapojil do tohto projektu. Okrem toho, že spoznáš nových ľudí, zdokonalíš sa aj v cudzom jazyku. A ovládanie jazyka sa v dnešnej dobe naozaj cení. Vymaníš sa z každodenného stereotypu a tvoj život zrazu naberie iný smer.

A to najväčšie plus? Prekonávanie jazykových bariér bude do budúcna pre teba hračka. Pobyt v zahraničí ťa naozaj obohatí a spraví z teba iného človeka.

 

Horor v troch slovách? Skúšky, prednášky a cviká

Nejednému študentovi skúškové ničí zdravie. Lepšie povedané, komplikuje ti to profesor, ktorý vyučuje daný predmet? A čo seminárky? O tom by sa dal napísať nejeden román.

Aj napriek tomuto všetkému sa dá zvládnuť výška ľavou zadnou. Musíš sa vyzbrojiť obrovskou trpezlivosťou a neraz ovládať svoje emócie.

Ak si šikovný a skúšky máš hotové v období, kým ostatní ešte len začínajú skúškovať, tak máš príležitosť užiť si dlhšie prázdniny a samozrejme si aj viac zarobiť.


Nájdeš si priateľov na celý život

Je pravda, keď sa hovorí, že priateľstvá na strednej škole majú ozaj silné puto. Ale ten, kto si nájde dobrých priateľov na výške, tak je to na celý život. Spoločne ste zdieľali rozchody vašich prvých lások, utápali žiaľ po neúspešnej skúške, prípadne ste sa mali komu vyrozprávať o svojich osobných problémoch. Tomuto sa hovorí skutočné priateľstvo, a preto na to nikdy nezabudni!



Jedno z najkrajších slov – sloboda

Áno, život študenta je sloboda. Síce máš veľa povinností, ale väčšinou iba tých školských. Po tom, ako vstúpiš do reálneho života si uvedomíš, aký je študentský život sladký. A s nostalgiou budeš spomínať na to, ako by si tieto časy vrátil.



Štipendiá

Si študentom, ktorý dosahuje v škole skvelé výsledky? Ak áno, môžeš získať motivačné štipendium, ktoré pre teba môže byť štartovacou čiarou k lepšiemu zajtrajšku. Ak nemôžeš popri škole brigádovať, tak si môžeš pomôcť aspoň takto. Pokryješ všetky náklady počnúc cestovaním až po stravu.

V prípade, že sa nachádzaš v zlej finančnej situácii, možnosťou sú sociálne štipendiá. Aj tento druh pomoci ti pomôže čiastočne zlepšiť tvoj krvácajúci rozpočet.


Tak čo, už si si vybral svoju brigádu na leto? :)


V prípade že ťa naša ponuka neoslovila, zaregistruj sa! Ak budeme mať zaujímavú ponuku, budeme ťa informovať cez SMS! :) 

Zdielať článok:

Podobné články

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

09.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vek je len číslo! Presvedčte o tom vášho budúceho zamestnávateľa!

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

23.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vyvarujte sa stresu v práci! Neškodí iba produktivite, ale aj zdraviu..

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

01.11.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Študenti Kariéra

Využi letné prázdniny, zarob si peniaze a rozbehni kariéru!