5 skvelých tipov, ktoré ti pomôžu nájsť letnú brigádu

IKona hodín

5 min čítania

Ikona kalendáru

09.05.2018

Obrázok autora článku

Tím Proplusco

Leto, slnko, voľno, priatelia, more, zábava a ... Ty ešte stále nemáš brigádu na leto? Ak sa chceš s priateľmi zabávať alebo ísť s nimi na menší výlet, tak peniaze potrebuješ ako soľ. Preto neseď a konaj! My Proplusco sa ti o letnú brigádu ihneď postaráme.

 

1. Pusti si jazyk na špacír

Keď si pevne rozhodnutý nájsť si brigádu, tak použi ústa. Najjednoduchšou možnosťou je obrátiť sa na známych, rodinu alebo priateľov. Tí by ti mali pomôcť vďaka kontaktom, ktoré majú. Svet je predsa malý a možno známy tvojich rodičov alebo kamaráta potrebuje niekoho na letnú výpomoc.

 

Ak si v tomto smere neuspel, je tu ďalšia možnosť. Keďže je tu doba informačných technológií, veľa firiem si pri výbere nových pracovníkov pomáha internetom. Využi brigádnické portály, na ktorých nájdeš toľko ponúk, až sa ti zatočí v hlave.

 

2. Hľadaj u nás

Nevyhovuje ti žiadna brigáda, na ktorú si natrafil na internete? Čo keby si navštívil web Proplusca? Na našom webe nájdeš aktuálne pozície, ktoré pribúdajú každým dňom a nad ktorými určite pouvažuješ. Neponúkame len brigády, ale aj trvalé zamestnanie. S naším výberom budeš maximálne spokojný a nezabudni nás odporučiť aj svojim známym. Klikni na tento odkaz a zmeň svoj život!

 

Nenašiel si brigádu „podľa svojho gusta“ZAREGISTRUJ SA a počkaj si na tú „pravú orechovú“ ponuku práce! Ponuky budeš dostávať cez SMS, a je len na tebe či sa pre danú ponuku rozhodneš alebo nie :)

 

3. Sociálne siete

Čuduj sa svete, toľkokrát zatracované sociálne siete slúžia aj k niečomu dobrému. Okrem toho, že na nich tráviš väčšinu svojho času, ich môžeš využiť aj na hľadanie brigády. Čoraz viac spoločností inzeruje svoje pracovné ponuky na sociálnych sieťach. A výnimkou nie sme ani my!

 

4. Asi si jedinečný, ak ...

... hľadáš brigádu priamo v sídle firmy. Túto možnosť využíva asi 1 uchádzač zo 100. Málokto má odhodlanie ísť priamo do spoločnosti a informovať sa o voľných pracovných miestach. Súvisí to najmä s tým, že väčšinou vás len odbijú.

 

5. Inzerát v novinách

Rovnako ako predchádzajúci bod, tak aj tento patrí k tým menej populárnym. Mladí ľudia čoraz viac dávajú prednosť internetu. A povedzme si pravdu, v novinách málokedy nájdeš zaujímavú ponuku.

 

Výhoda letnej brigády? Je z teba nový človek

Každý kto absolvoval letnú brigádu ti povie, že to bola cenná skúsenosť.

Chceš vedieť, čo všetko ti letná brigáda prinesie?

Naučíš sa hospodáriť s peniazmi, na ktoré si si zarobil ty sám

Zažiješ nové dobrodružstvo, spoznáš nových ľudí

Letná brigáda ti pomôže k osobnostnému rastu

Brigáda ti pomôže nájsť si svoje miesto na trhu práce po skončení školy

Staneš sa nezávislým

Popri brigáde si užívaš leto s priateľmi

To najlepšie na koniec – peniaze zúžitkuješ tak, ako len ty uznáš za vhodné! Rodičia ti predsa nemajú právo do tohto rozhodnutia čo kecať ;)

Zdielať článok:

Podobné články

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

09.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vek je len číslo! Presvedčte o tom vášho budúceho zamestnávateľa!

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

23.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vyvarujte sa stresu v práci! Neškodí iba produktivite, ale aj zdraviu..

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

01.11.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Študenti Kariéra

Využi letné prázdniny, zarob si peniaze a rozbehni kariéru!