Zarob si peniaze na tej najlepšej vianočnej brigáde a poteš blízkych

IKona hodín

4 min čítania

Ikona kalendáru

13.12.2018

Obrázok autora článku

Tím Proplusco

Vianoce už skutočne klopú na dvere a nejeden študent rieši dilemu, ako si našetriť na darčeky. Času veľa nezostáva, preto si nezabudni vyhrnúť rukávy a zarobiť toľko, koľko sa len dá. Nájdeme ti tú najlepšiu vianočnú brigádu!

PROPLUSCO - zaručene si vyberieš

Myslíš si, že je nemožné nájsť si brigádu tesne pred Vianocami? Omyl! Stačí, ak zájdeš na náš web a nájdeš brigády, po ktorých si vždy túžil. Urob tak čím skôr, pretože niekto iný ti môže vyfúknuť tvoju pozíciu.

Vieš, čo je na brigáde u nás to najlepšie? Nemusíš čakať celý mesiac, kým dostaneš peniaze. Ak súrne potrebuješ nejaké drobné, tak sa obráť na nás. Budeš viac než spokojný. Rozhodni sa pre nás a obdaruj nielen svojich blízkych, ale aj sám seba. Ponúkneme ti vysnenú vianočnú brigádu!

Miluješ vianočné trhy? Zarob si na nich

Kto by nemiloval atmosféru Vianoc a s ňou späté vianočné trhy? Predajcovia v stánkoch určite potrebujú niekoho, kto by im pomohol. Preto nečakaj a začni hľadať. Na vianočných trhoch sa zúčastňuje obrovské množstvo ľudí. Varené víno, klobáska, punč, stromček, koledy a množstvo práce, ktoré na teba čaká. Vianočná brigáda ako vyšitá.


Oči maj otvorené dokorán

Ak si chceš zarobiť, musíš mať oči aj vzadu. Nikdy nevieš, kde na teba striehne príležitosť. Času ti veľa nezostáva, preto akákoľvek ponuka, ktorá ti zaručí rýchly zárobok by pre teba mala byť malým víťazstvom. Čo robiť v prípade, že ti do cesty prichádzajú samé ponuky, ktoré ti nie sú po chuti?

My ti pomôžeme. Vyskúšaj sa u nás zaregistrovať a ponuky ti budeme posielať prostredníctvom SMS. Nie je to super? To, či sa pre danú brigádu rozhodneš, je len na tebe.


Skús sa predať!

Ďalšou možnosťou je ponúknuť svoje služby. Si v niečom skutočne dobrý? Vykroč zo svojho tieňa a predveď sa. Ak máš talent, tak by si nemal váhať ani len sekundu. Uverejni inzerciu vo svojom meste alebo na internete. Ubezpečujeme ťa, že za krátku chvíľu sa niekto ozve. A tvoj život môže nabrať celkom nový smer.

Zdielať článok:

Podobné články

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

09.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vek je len číslo! Presvedčte o tom vášho budúceho zamestnávateľa!

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

23.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vyvarujte sa stresu v práci! Neškodí iba produktivite, ale aj zdraviu..

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

01.11.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Študenti Kariéra

Využi letné prázdniny, zarob si peniaze a rozbehni kariéru!