8 silných dôvodov, prečo by ste sa mali zúčastniť na pracovnom veľtrhu v Nitre!

IKona hodín

6 min čítania

Ikona kalendáru

13.03.2018

Obrázok autora článku

Tím Proplusco

Patríte k ľudom, ktorým nie je budúcnosť ľahostajná a neustále premýšľate o tom, ako v živote dosiahnuť pokrok? Veľtrh práce v Nitre - Job Expo, je ideálnou príležitosťou ako naplniť svoje sny a dostať sa do širšieho povedomia.

Prinášame vám 8 osvedčených tipov, prečo by ste mali všetci do nohy prísť na tento veľtrh!


1. Objavíte prácu, ktorú si zamilujete!

Máte nezáživnú prácu a potrebujete okamžitú zmenu? Z tohto dôvodu, by ste mali byť v Nitre medzi prvými. Budete mať šancu diskutovať so zamestnávateľmi a zistíte, ako to u nich funguje, aké majú požiadavky a je len na vás,  ako sa rozhodnete. Ak ste rozhodnutý pre životnú zmenu, tak neváhajte! Práve Job Expo vám môže otočiť váš život o 360 stupňov!

2. Spoznáte úspešných ľudí

Ak aj vy máte pocit, že ste obklopený ľuďmi, ktorí vám nepomáhajú rásť a na všetko iba frflú, tak to je o dôvod viac prísť. Na tomto veľtrhu spoznáte nových, inšpiratívnych ľudí, ktorí sa nebáli kráčať za svojimi cieľmi. Načerpáte množstvo inšpirácie, ktorá vás nakopne a dodá vám silu vydať sa za svojimi snami, preto neváhajte ani sekundu! Ak ste sa dostali k tomuto bodu, tak zrejme váš život potrebuje zmenu a pravdepodobne vám sám dáva najavo, že vy ste pre túto zmenu predurčený. Nezabúdajte, že práve účasť na tomto veľtrhu môže byť vašou štartovacou čiarou.

3. Nadobudnete nové poznatky

Okrem iného, na veľtrhu práce sa aj niečo nové naučíte. Zdokonalíte sa a otestujete si svoje zručnosti  v oblasti IT, ktorá je dnes veľmi atraktívna, taktiež si môžete vyskúšať svoje jazykové zručnosti, získate cenné rady, ako zvládnuť pracovný pohovor a to nie je všetko.  Zdokonalíte sa vo viacerých oblastiach, a to najmä vďaka workshopom, koučingu, získate rady ako rozbehnúť podnikanie, ako vypracovať čo najlepší životopis, aby vás zamestnávateľ prijal všetkými desiatimi. Príďte a dozviete sa oveľa viac!

4. O váš životopis sa budú biť!

Chcete byť pre zamestnávateľa atraktívnejší? Zúčastnite sa veľtrhu v Nitre a váš životopis bude na roztrhanie. Získate cenné poznatky vďaka kurzom a workshopom, následne si otestujete svoje znalosti a výsledok testu si môžete priložiť k vášmu životopisu. A navyše, je to zadarmo! Ešte stále váhate?


5. Objavíte v sebe skrytý talent

Aj toto je jeden z ďalších dôležitých bodov, kvôli ktorému by ste sa mali zúčastniť na Job Expo. Objavíte v sebe silné stránky, o ktorých ste doposiaľ netušili. Myslíte si, že nevynikáte v ničom? Omyl! Tí, ktorí sa zúčastnili na predošlých ročníkoch by vám toto tvrdenie v momente vyvrátili. Vďaka tomuto veľtrhu získate späť vaše prachom zapadnuté sebavedomie.

6. Študenti, nestratíte sa!

Ste v končiacom ročníku a hľadáte sa? Neviete si nájsť cestu, po ktorej kráčať? V prípade, že máte dilemu z toho, že neviete na akú školu ísť študovať, tak z Job Expo odídete s jasne vytýčeným cieľom. Získate vzácne rady, na ktoré školy sa hlásiť a dostanete aj menší bonus – prehlaď o tom, aké hodnoty dosahujú mzdy v rozličných odvetviach.

7. Nebude chýbať ani zábava

Okrem toho, že z pracovného veľtrhu Job Expo odídete s novými znalosťami, nebude vám chýbať ani úsmev na perách. Môžete sa zapájať do súťaží o skvelé ceny. Aké by to bolo odísť z veľtrhu s novými znalosťami, objavením skrytého talentu, životopisom na prvotriednej úrovni a v neposlednom rade aj s hodnotnou cenou? Kvôli týmto dôvodom sa tohto veľtrhu musíte zúčastniť!

8. Aké by to bolo bez prítomnosti nás - Proplusca?

Samozrejmosťou na veľtrhu Job Expo je aj náš tím z Proplusca. Majte na pamäti, že ak zavítate na tento veľtrh, tak by ste určite nemali zabudnúť na nás, pretože ak vašim kritériám a požiadavkám nebude vyhovovať žiadny zamestnávateľ, ešte ste si nevypočuli naše ponuky! Náš tím sa bude snažiť odpovedať na každú vašu otázku a vyjsť vám v ústrety. Sme tu len a len pre vás. Našim najväčším víťazstvom bude to, že práve my vám pomôžeme zlepšiť vašu budúcnosť. Ak si nebudete vedieť dať rady, obráťte sa na nás. Poradíme vám v akejkoľvek personálnej otázke, vypočujeme si vaše potreby a garantujeme vám, že spoločnými silami nájdeme riešenie ktoréhokoľvek problému. Budeme sa na vás tešiť.



FOTO z pracovného veľtrhu Job Expo 2018 v Nitre

Zdielať článok:

Podobné články

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

09.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vek je len číslo! Presvedčte o tom vášho budúceho zamestnávateľa!

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

23.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vyvarujte sa stresu v práci! Neškodí iba produktivite, ale aj zdraviu..

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

01.11.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Študenti Kariéra

Využi letné prázdniny, zarob si peniaze a rozbehni kariéru!