5 dôvodov, prečo sa oplatí využiť služby personálnej spoločnosti

IKona hodín

4 min čítania

Ikona kalendáru

24.07.2019

Obrázok autora článku

Tím Proplusco

Hľadáte si prácu a nedarí sa vám? Alebo sa strácate v papierovačkách, ktoré sa týkajú nástupu do práce? Najlepším riešením pre vás môže byť personálna spoločnosť. Je to účinný spôsob, ako si nájsť brigádu alebo dlhodobú prácu. A čo je ešte dôležitejšie, všetka pomoc, ktorú vám naša spoločnosť poskytne, je bezplatná.

Áno, je to naozaj tak. V prípade, že vám pri práci pomáha naša personálna spoločnosť, neplatíte žiadny vstupný, administratívny alebo iný poplatok. Toto je mýtus, ktorý sa traduje už od minulého storočia, no v praxi to tak nefunguje. Ak raz povieme, že registrácia u nás je zdarma, je to naozaj zdarma. :) 

Naša spoločnosť poskytuje niekoľko benefitov pre vás ako zamestnanca:

Individuálny prístup

Ku každému zamestnancovi pristupujeme individuálne. Máte nejaké špecifické potreby súvisiace so zákonnými vybavovačkami? V niektorých prípadoch vieme poradiť alebo vás usmerniť. Ukážeme, čo a ako treba vybaviť a na čo by ste si mali dávať pozor.  

Starostlivosť o zamestnancov

Každý zamestnanec je istým spôsobom „náš“ a vážime si ho. Vypočujeme jeho potreby, sme vnímaví na zmeny na trhu a tiež na výhodnosť alebo nevýhodnosť rôznych pracovných ponúk. Ak je to v našich možnostiach, poskytujeme pomoc aj pri komunikácii so zamestnávateľov (napríklad zmena pracovnej zmeny alebo pracovnej doby). V prípade, že vám dané miesto naozaj nevyhovuje a počas procesu to nebolo zjavné, pomôžeme vám pri možnosti zmeny pracoviska (ak takú zamestnávateľ poskytuje).

Príprava na nástup do zamestnania

V niektorých prípadoch zamestnanca riadne pripravíme na nástup do zamestnania. Čo to v praxi znamená? Pred nástupom do práce si môžete napríklad obzrieť budúce pracovisko. Zistíte tak, do akého pracovného prostredia nastupujete a už vás nebude mať čo prekvapiť. Vyhnete sa tak nedorozumeniam, sklamaniu a následnému splašenému hľadaniu novej práce.

Rýchla pomoc pri zmene práce

Ak napriek všetkej našej pomoci a „otestovaniu“ pracoviska vám z nejakého dôvodu práca nevyhovuje, vieme vás takmer okamžite presunúť do inej práce. Pracujeme s desiatkami pracovných ponúk denne. Výhodou pre vás, okrem toho, že nemusíte hľadať sami, je aj to, že vám takto nevznikne žiadne „hluché obdobie“, čiže sa nemusíte hlásiť na úrad práce alebo doplácať zdravotné poistenie.  

Pomoc pri ubytovaní alebo doprave

V niektorých prípadoch vieme preplatiť ubytovanie alebo zabezpečiť dopravu. Tu sa opäť vraciame k individuálnemu prístupu, každý prípad musíme zvážiť samostatne. Priestor na pomoc tu však je.

Rozumieme, že hľadanie práce nie je jednoduché. Na trhu sme už viac ako 21 rokov a pracovali sme s obrovským množstvom firiem a zamestnancov. Neostávajte v tom sami - budeme váš silný partner pri hľadaní. S nami nájdete prácu vašich snov. Zaregistrujte sa online ešte dnes.

Zdielať článok:

Podobné články

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

09.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vek je len číslo! Presvedčte o tom vášho budúceho zamestnávateľa!

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

23.10.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Kariéra

Vyvarujte sa stresu v práci! Neškodí iba produktivite, ale aj zdraviu..

Minuatúra titulného obrázku článku
Ikona kalendáru

01.11.2016

IKona hodín

Ikona kategorií Kategórie: Študenti Kariéra

Využi letné prázdniny, zarob si peniaze a rozbehni kariéru!